grattis mutti

nu sitter jag här vääldigt trött. gick upp klockan åtta idag, på en LEDIG söndag! helt galet. men skulle gratta mammsen me frulle på sängen. även ett litet paket med.

i fredags va johanna o jacque här, så vi + alex kollade på let's dance o hade himlans mysigt! har vart en rätt lugn helg, men det är skönt. man har inte lust att gå utanför dörren när det är såhär kallt. våran termometer stog på -19 imorse. det är bra kallt tycker jag!

nu ska jag nog gå ner o sussa en stund till, sen ska vi ha kalajs! ha en trevlig söndag everybody! PUSS

fredag kväll

sååå, hemkommen från stan! hittade lite smått och gott. linnen, leggins, top o ett par skor jag är himlans nöjd med! 
ikväll ska jag, alex, johanna o jacque (maybe) kolla let's dance, ska bli MYS!!
såhär har jag o alex roat oss efter vi kom hem
här tyckte jag det va jätteroligt.


så då gick alex, haha! fick jag leka själv. han ville bara ta seriösa kort..



så thadaa! ställer upp för laget! :D

FREDAG

nu har jag slutat för dagen! vi har grupparbete i skolan, så vi sa att man är mer effektiv hemma. så nu ska jag till skolan först på tisdag, skönt =) vi arbetar med könssjukdomar o ska specialicera oss på en var. (liten parentes bara, blev lite tokigt när vi skulle dela ut inriktningarna. "helen vill du ha herpes?" hmm, nej tack) men jag fick iaf herpes (att jobba med) o det ska faktiskt bli så ROLIGT o börja lära sig saker! låter jättetokigt, men jag va helt glad idag när vi dela upp oss o dela ut uppgifter. haha, vem hade anat det för några år sen att jag va sån? INTE jag!

ANYWAY! snart ska jag till stan o möta alex. eller jag ska gå en timma själv först, för han orka inte med o kolla tjejkläder i flera timmar. konstigt. men jag har ätit o är redo, så får se om man kommer hem med något roligt.


detta är jag säker på att jag kommer köpa i stan iaf! yumyumyumyumYUM!

pretti

min blogg har spökat lite idag, har inte kunnat gå in o ut som jag vill. men nu är jag back on track.
har precis bakat lite cheesecake o dukat fint för mutte o fatte ska ha gäster imorn. det är så roligt o göra fint, hihi =)

idag slutade vi redan 11.30, så då fixade jag min första skolbok (det va på tiden). en to go..
vandrade till skolan imorse, o sen hem o jag har kommit fram till att nu är till o me JAG trött på snön. jag tycker det är mysigt oså, men jag är trött på vinterjacka o samma gamla tråkiga stövlat. jag vill ha jeansjacka, skinnjacka, boots. flipflop. men imorn ska jag in o shoppa! :D FINALLY!

note to self: fixa naglarna. nu när jag inte jobbar o står i har ju faktiskt naglarna chans att växa ut lite. o det har dom gjort. så därför måste jag piffa till dom lite.



johanna, kan du fixa sånna här lösnaglar till mig på utbildningen? HAHA! lär ju inte vara det lättaste att torka sig med dom! eller byta tampong. aj!

tossigt

hm, mamma gick ut o skotta för en stund sen men hon har vart borta ett tag nu.. kanske står en snögubbe ute o trädgårn nu formad som min mutti. gulligt.

för övrigt hade jag VÄLDIGT bråttom imorse (gick till skolan på TOLV minuter, nytt PB!) så hade jag glömt att ta bort prislappen på min nya skjorta idag så när jag kom imorse hängde den så lägligt ut där bak. som tur(?) va upptäckte damerna bakom mig det. hur lätt hänt är inte det? ANYWAY! sökte på Victoria Beckham för jag vet att hon hade nån prislapp kvar nån gång, men hitta inte bilden jag va ute efter men hittade däremot den här:


hallå? ser helt fel ut.. som att nån kapat ett ben. eller en klack.

ge mig vår o pengar så är jag nöjd!

hm.. jag tror det snöar ute? vid ett tillfälle på hemvägen fick jag gå baklänges o sidled för att det gjorde ont i ögat när snön smätte till.

o trots detta är ju man ju sjukt shoppingsugen. men det kan va för att man fått lön också.. ANYWAY. detta har jag kommit fram till att jag vill ha:

      
dessa har jag visat innan. LOVELY.


måste skaffa en riktig to-die-for-skinnjacka.


to die for

to die for!


EnBildSägerMerÄnTusenOrd


nightinight

nä nu va jag klar för idag! har kollar på Paradise hotell, amerikanska talang (o nyheterna för en kort stund när mamma tog över kontrollen). men nu ska jag sova, skola imorn bitti!

o jag satt o kolla bilder på facebook o va tvungen o lägga in här. iofs så är det lite av en hobby för alex o inspireras (väldigt bra ordval) av cristiano ronaldo men va tvungen o lägga in o jämföra. (nu är alex lite stolt, samtidigt som han tycker det är pinsamt) men det är skoj o reta han, så... :D

 

GONATT!


broken hearted girl

I can’t erase
The times that you hurt me
And put tears on my face




hon är bra den där Beyoncé


måndag morgon!

nu ska jag till skolan. men när jag kollade sist va det ALLDELES för många minus för att vara ok. så jag ska blinka lite åt mammi o fråga om hon kan köra.. får köra med "12 dagar i rad"-kortet.
"brrr" (läckert)

SyndOmMig

det har slått mig att nu när jag jobbar varannan helg, o går i skolan resten av tiden kommer jag bara vara ledig två dagar varannan vecka. i ett o ett halvt år framöver! det blir 12 dagar i sträck, ledig 2. and so on... "yeeay" ;)
o jag som tar igen all min sömn när jag är ledig. det blir 12 dagar i sträck, sova 2.
in action

HJJ

hemkommen från johanna, o innan va jag så TRÖTT men efter lite kvalitetstid me J & J är jag nu mycket piggare o gladare :D vi hade fixat morötter, gurka o dipp (o chips, kladdkaka o choklad) o det va YUM!!
dagens kommentar står johanna för:
"grädden måste dunsta eller någonting. den är redan slut" haha, LOVELY!! kommer bild på johanna in action senare!
.
 
innan jag åkte till johanna. TRÖTT. (första bilden skulle jag kolla om kameran hade tagit. det hade den inte)
efter jag va hos johanna. PIGGare! :D

pose!

igår kväll efter jobbet åkte jag till en arbetskamrat där det satt ytterligare några arbetskamrater o sjöng singstar. OJ va det är roligt! jag ska bannemej köpa ett sånt själv en vacker dag. o köpa samma skivor som igår! det finns mycket tossiga låtar också. "vi kommer dö samtidigt du och jag" är en av många söta titlar.
'
vi pratade om bloggar igår, o just om att folk posar o tar "dagens outfit"-bilder o sånt piffigt. o jag sa att det är ju inte det lättaste o posa. 

här t ex skulle jag visa min nyinköpta skjorta, o skulle visa vilka skor jag hade till. så lyfte jag benet, men hur jag än vände o vred på mig flasha jag för mycket lår, stjärt (även framstjärt). kom på senare att jag kunde ju tagit av mig skorna o visat dom separat. jaja, en annan dag kanske.

så sant som det är sagt

"Livet är underbart när underlivet är bart"
haha!

Lördag

god morgon god morgon.
är hemma hos alex nu, men han sover o det verkar inte jättepopulärt när jag försöker väcka honom. håller för näsan oså. så jag gav upp, o tänkte spela ett spel på datorn istället som vi gjorde igår. =)

ikväll ska jag jobba, 14-21. ska bli lite roligt o träffa arbtskamraterna igen! jobbar på dagen imorn också, sen på kvällen ska jag träffa min kära johanna!

nä, nu ska jag börja spela spel. ha en bra lördag alleman!!

glömda bilder

va krångligt det ska va o fixa studiebidrag. man ska skicka in papper, o nu ska dom behandla min ansökan. o sen ska jag fylla i något mer tror jag... kan jag inte bara få mina pengar? är ju inte överdrivet tät nu precis.

har precis kommit upp från ett låångt sköönt bad. o nu hänger jag här. vill inte påstå att jag har asball. så jag satt o rota på datorn för o se om det fanns något roligt (alltid roligt om man hittar kort man typ sett en gång) o jag hittade dessa bilder:


kräftskiva för typ 2 år sen. SNYGGA!



när jag prova balklänningen i trean =)


jag o min BFF - bästa farmor föralltid ;D


BigNews

jag har *trumvirvel* fått fast anställning! :D and it feels GOOOOOD!
satt o skrev på papper me chefen idag o satt o prata en bra stund. jag pratade med henne redan förra veckan, o då sa hon det. men då vågade jag inte riktigt tro på det, för jag tänkte att jag kanske missförstått. även fast jag fråga om jag missförstått tre gånger... =)
så för o va på den säkra sidan från jag om det va säkert. ja, svara hon då. "så då kan jag skriva det på facebook?" o det kunde jag =) o DÅ är det officiellt!


ögongodis








so shut up everyone! please. thankyou.

nu vet jag varför jag inte gillar handboll. det är så spännande. sitter o kollar på slovenien-tyskland (inga länder jag bryr mig om liksom, skiter i vem som vinner) men nu står det 34-34 o en minut kvar. o jag mår DÅLIGT. jag får seriöst ont i magen för jag är så nervös.




jag o alex satt o diskuterade king julian hemma häromdagen o då försökte jag härma just den scenen "After much deep and profound brain things inside my head". o kolla efter han gett sin krona vid 0.29, HAHA!!


just smile and wave boys. smile and wave.

simma imma imma

jag måste ta tag i kragen i gå o träna! jag har ett sim-kort (inte till mobilen alltså, utan simma) som ligger o samlar damm o gymmet måste jag också komma igång med. jag har ju köpt ny träningsbyxor o allt.. gabbi är hurtig o går på pass, o jag är ju så sugen men ACK så seg i starten! vad är det svåra liksom? men jag borde ha med mig träningskläder till skolan o gå direkt. annars kommer jag hem o sätter mig vid datorn o sen går det bara utför helt enkelt.
jag börjar imorn! japp. det gör jag.


längtar till solen.. några veckor kvar =)

Expressen

Läste massa roligt på Expressen som jag tänkte dela med mig av.


HÄFTIGT! detta va typ i karibien? så har jag för mig att det kändes lite när vi landa i Ayia Napa, först havet under o vips så kom en landningsbana. fast det va ju ingen strand vi åkte över dock..



lite avundsjuk. det ska jag se till o göra iordning, en ordentlig o FIN garderob när jag flyttar. det stog även lite tips för o få en fin garderob:
Rensa. Enhetliga galgar gör mycket för att garderoben ska kännas bra. Släng alla gratisgalgar från kemtvätten och affären.
Sortera. Små korgar, askar eller kartonger för att dela upp och sortera strumpor och underkläder gör det mycket enklare att hålla ordning.
Tänk uppåt. Utnyttja höjden. Finns det utrymme ovanför, ha gärna en hylla eller korgar till kläder du använder mer sällan.
Lys upp.  Satsa på flera spotlights i taket som går att rikta och som lyser upp bra.
Lyxigt. En fin tapet och en matta kan räcka för att det genast ska kännas lyxigt.



o kolla prinsens nya flamma. GANSKA lik hans mutti! (får man säga så om drottningen?)




o det är även SÅ inne att "nakenresa" 2010. man ska tydligen göra ALLT näck. jag tyckte ju det lät käckt för jag hade gärna fått lite solstrålar på min stjärt, men jag har ju inte lust o gå på resturang naken.


tjejkväll

sååå, nu har flickorna åkt. asså, va glad man är när efter man vart me sina vänner. man skvallrar, tjötar, skrattar. det är ju så underbart! man går igenom allt mellan himmel och jord, och lite till. 
.
love isn't blind. it's retarded.

thaimaaat (hajmat)

ikväll kommer lite flickor hem till mig =) ska bli så MYSIGT! det behöver ju inte bli så komplicerat när man ska hitta på något, ändå ses man allihopa på TOK för sällan. så vill jag inte ha det! därför ska vi ses idag, en helt vanlig tisdag. köpa med oss thaimat o bara tjöta lite. mysigt!

idag tänkte vara lite wild and crazy o köpa vårrullar. det är inte varje dag. MUMMA!!


tossigt

hejhejhallå.
slutade 12 idag redan. vi skulle ha datorlektion som började nu egentligen, men eftersom att vi kände att vi kunde det här med starta upp Word o infoga bilder oså va det lungt om vi hoppade över dagens lektion. =)

idag va jag på vårdcentralen för o göra en cellprovtagning som kvinnor i min ålder gör. usch, jag hatar sånt. tycker det är smått obekvämt när dom tar fram strålkastaren o lyser på platser som aldrig sett solen =) jag blev så nervös så jag mådde illa. dom sa att jag skulle kolla upp i taket o låtsas att det va en film på. Sex and the city sa jag då, o då började vi prata om det så då blev jag lite lugnare. sen när det va färdigt ville jag fort därifrån, så jag gick med snabba steg ut. men då ropade en man efter mig att jag hade glömt o ta av mina blå tossor, haha. tur han ropa efter mig, annars hade jag gått me dom enda till skolan =)


so last year!

gonatt!

ikväll har jag städat o kollat en skvätt på idrottsgalan med mamma o pappa. nu sitter jag här nyduschad, med renbäddad säng (inte varje dag det händer) o ska njuuuuta dom 30 sekunderna jag kommer ligga vaken innan jag somnar BUMS.
mumsmums
mina ögon är liite för trötta för det här inlägget. tummen upp. GONATT

hahaha

ÅTERIGEN! från felsms.com:
'
Till:
 Min chef
Sms: Idag luktar fan i mig inte mina fisar speciellt illa. Nästan tvärtom, gott. Hur är det med dina?
Svar: Men snälla. Det där tänker jag inte svara på.

Förklaring: Skulle skicka till min man. Vi brukar skriva knasiga saker till varandra. Men inte till våra chefer som jag gjorde. Han verkade inte tycka om mitt sms.

/Pilla

favorit i repris

man may have discovered the fire, but women discovered how to play with it

städa!

nu ska jag städa hemma för imorn får jag flickbesök. det kommer sluta med att jag rensar garderoben. eller det kommer sluta med att jag sitter på facebook. men ANYWAY, jag ska iallafall städa riktigt noga den här gången!

helgen

oj. jag kan ALDRIG mer va me alex en hel helg som jag vart nu. jag har suttit här typ en timma för o gå igenom alla bloggar jag följer. o det är MÅNGA. man missar mycket på en helg! det går inte för sig ;)

vi skulle se snabba cash i helgen, men dom biljetterna va ju slut. såklart. så jag kanske kan få in karln till stan i veckan i stället o äta sushi o kolla den istället. när vi ÄNTLIGEN hittat en film båda vill se. annars är vår filmsmak VÄLDIGT olika. kort och gott: jag hatar skräck, slåss, bil o andra män-filmer, han älskar skräck, slåss, bil o andra män-filmer.


alex-film


heleen-film :D


måndag morgon

nu går jag till skolan. trött =(
det ska föreställa en sur/trött min. ser mer ut som jag tuggar på något..
'
den kavajen/toppen jag har på mig fynda jag på H&M igår för 50 KRONOR :D

morgontrött



alex om kluven:
Hahah söt isbjörn det är du när man ska dra upp dig ur sängen på morgonen helen :)

fredag!

sååå hemkommen för en stund sen från skolan. slutade 10.45 idag =) sen gick jag förbi apoteket på vägen hem o spenderade lite pengar på ansiktsvatten o sånna där "bars" som dom kallas här =)
nu sitter jag o fryser. räknar ner till vi ska åka till canarieöarna, som inte är så långt borta. ska bli rätt skönt när man tänker efter!

måste säga en sak jag irriterad mig på. när jag ser vissa av mina facebook-vänner som uppdaterar sina statusar så kommenterar alltid massa människor o börjar prata om sig själva. jag kanske inte hade reagerat om jag också kände dessa människor, men nu tänker jag att nu uppdaterar hon sin status, så ingen har ju frågat dig. en har uppdaterat nu o skrivit att hon mår jättebra, så har några kommenterat o sagt att dom själva har det jobbigt just nu o bla bla. säg det på en egen status då! inte mycket att lägga energi på =) men jag har tänkt på det innan, så jag va tvungen o dela med mig till världen! vissa kommer alltid på något sätt alltid in på sig själva... därför man skaffar blogg så man kan vara hur ego som helst utan o få dåligt samvete ;) (man får ju inte va dum)

nä, nu ska jag gå o fylla i "beräknad inkomst" under detta året, så jag kan skicka in mina nedrans papper så jag får mitt studiebidgar nån dag!


kluven

jag är sugen på brunbrända, nyansade sommarben. till en blommig tunika o ett par coola boots. är inne på någon av dessa typerna:
tål att tänkas på. o spara till...
.
.
nu känner jag mig såhär, så GONATT!

frågor

johanna, this is for you my dear! ;)

VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
för tio år sedan.. då hängde jag nog mycket i camilla o johans lägenhet när moa va ett år =) började torpan precis, där jag blev tillsammans me min första kille. vi va ihop i en hel månad! =) började raka benen o armhålorna (hade inget hår) o blonderade mitt hår gult o rakade mig mellan ögonbrynen (hade en rakhyvels mellanrum mellan ögonbrynen.. snyggt)

VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
för ett år sedan gjorde jag inte så mycket annat än det jag gör idag. gick på mitt hem, va me mina vänner o min karl.

TRE SNACKS DU GILLAR
snacks? är det typ chips? jag tar godis jag gillar. marabouchoklad smak: daim, digestive o standard =)

FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN PÅ UTANTILL
womanizer - britney spears, circus - britney spears, out from under - britney spears, shattered glass - britney spears, if u seek amy - britney spears.

FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR
skämma bort mina föräldrar så dom slapp jobba, shoppa kläderskorväskor (räknar det som en grej), skänka pengar till välgörenhet, åka till USA, sätta i löshår. =)

FEM DÅLIGA VANOR
vill alltid äta på kvällen, är seg/lat innan jag kommer igång med något, tidsoptimist, kvällstrött, svartsjuk

FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA
sjunga, dansa, shoppa, spela fotboll, fisa

FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I ELLER KÖPA
hmm... låga byxor (stoppa 5 kronor i mig blir det då), lång skinnrock, partille-jonny snoddar, för urringar o push up (vad ska jag pusha up liksom?) o jobbarkläder.

FAVORITLEKSAKER
telefon, dator, ipod... om man kan kalla det leksaker? o nintendo -94 såklart!!

hurray everybody!

WOOOOOO jag har fått glada besked :D så nu skuttar jag som på moln här hemma. men jag vågar inte säga något än, det kommer om en vecka. så den som läser får se =)

nu ska jag äta, sen promenera med paula (finally! det va längesen).
skriver mer sen för nu ska jag äta. magen är syrak på mig nu. PUSS :D

ge mig skor!

sååå, hemkommen från stan me johanna. mysigt (o nyttigt) me massa skvaller - som alltid. tjejer är bra på det har jag kommit på.
vi fick shoppat lite idag också. johanna köpte ett par mumsiga skor. o jag inhandlade en ny skolväska, en longchaaamp som jag längtat efter =) så köpte jag ett par träningsbyxor som jag inte orkade prova i stan, o dom va liite tajta när jag prova dom hemma. såg ut som en julskinka. så får in o byta dom på söndag med mutti.


dessa har jag spanat in, så dom ska jag ha till våren. ett par vita converse, ett par gråa converse o ett par boots kommer jag långt på tror jag.



dessa me lite smör på.


"Gimme shoes and give me bags
how much you want I need 'em bad"

bra o anus

jag hatar tjejer som är på andras killar. inte okej.
'
tur jag ska träffa johanna nu så man får ha lite roligt istället. stan, here we come! ska nog försöka trycka i johanna lite sushi? (lycka till......) ;D
o min kamera har inte kommit tillbaka till sitt riktiga jag efter nyår. (kanske fortfarande är bakis?) så där ska in o klagas. eller iaf le snällt o blinka efter en ny kamera =)

100112

gomorron gomorron!
nu sitter jag, uppstigen för en stund sedan. har kollat igenom bloggar, facebook o annat nödvändigt innan jag kan gå vidare med dagen. nu ska jag faktiskt göra min hemuppgift jag fick igår! så sitter här med mina papper o ska skriva lite om mig själv, sen är det en "Etik"-uppgift, där jag ska skriva vad som jag tycker är rätt o fel i olika situationer. det hade vart kul o gå igenom dom frågorna med alex, för jag är helt säker på att vi hade inte tänkt lika i en enda fråga =) haha.

näää, som sagt. det är inte lätt o plugga hemma när man kollar in alla 15 bloggar man följer för o se om dom har uppdaterat sen man kollade sist, fem minuter tidigare..


vad har du i fickan jaan? :D

gonatt

jag är typ orolig för att jag kommer glömma av o gå till skolan imorn, bara för att det känns så konstigt o gå i skolan. o glömma av mina läxor o dylikt. äh, jag får väll sätta in påminnelser på telefonen så går det bra ;D
gonatt på er!

felsms.com

HAHAHA asså den sidan "felsms.com" är så jädrans underhållande! det är så många klantar som skickat fel, o GROVA felsms.
ett exempel är en tjej som skulle skickade detta sms'et till sin kompis (tror hon):
"Jag kunde inte svara i går. Jag var hemma hos lillfingret du vet. :) Han känns fortfarande ingenting  Hahaha. Vad gör du då?" men detta hamnade istället hos hennes pojkvän "lillfingret" som svarade:
"Fan säger du? Det är väl inte skruvens fel att muttern är för stor?"
HAHA, klockrent svar!!

3 timmar senare - MÅNGA papper rikare.

sååå, hemkommen från första skoldagen. det verkar jättebra! lärarna verkar tokroliga, schemat är jättebra (börjar 10 på måndagar o slutar 11.30 på fredagar =) ) o klasskompisarna återstår att se. fick ju bara veta deras namn idag, men många är unga så det blir nog kanon det me =)
när jag satt i klassrummet o fick papper efter papper (o lite andra papper) kom jag o tänka på att min väska duger inte till detta. jag måste ha en longchamp, o det NU. satt o drömde mig bort hur jag fint kan sortera ner alla mina papper där. det har alltid vart kul o shoppa till skolstarten!
'
blev lite nyfiken på en grupp på facebook förut så jag gick in o kika o där stog detta "glöm inte att läxorna prioriterar allt! bortsett ifrån vänner, familj, mat, nöje, sömn, internet, hobbyn, tv-spel och att döda tid!" tyckte det passade in idag =)

slipping through my fingers

sååå, nu ska mamma följa mig till skolan, haha! (på riktigt)
såhär såg det ut hos oss för en stund sen. HAHA :D (roligt)


o min lugg har växt ut lite o blivit lite sne. så såhär ser jag ut idag. (minus badrocken, plus kläder)

100111 11.28

VAFALS! vart tog tiden vägen? jag satt ju här förut o hade GOTT om tid på mig, o nu är det typ en timma tills jag ska gå. o jag ska duscha, göra mig vacker o jag har inte ens hunnit kolla på vänner!
jaja. ett tips från coachen är att gå o duscha nu då. 
här är jag efter ett duschbesök på gotland. mitt i schamponeringen tog mina mynt slut, så jag fick springa tillbaka till stugan med schampo rinnande ner i mitt stackars öga. det sved.

b-e-a-utiful

kurvig modell, som många pratar om kommer komma mycket mer detta året. vackert, tycker jag!

jag börjar skolan idag!

gick upp samtidigt som alex idag, men tänkte att det är dumt att gå o lägga sig igen för jag börjar skolan idag! kl 13.oo är det upprop, SPÄNNANDE! men känns konstigt eftersom jag inte kommer jobba ALLS lika mycket. vad jag tänkt i mitt lilla huvud är att jag knappt kommer jobba några kvällar alls, o kanske varannan helg - max! o det känns lite konstigt. kommer sakna arbetskamraterna jättemycket.
'
anyway, min helg har bestått av: jobb, sömn, jobb, sömn, jobb, mys. sömn. en kort sammanfattning bara. o nu sitter jag här. ska göra mig en go macka, kolla lite vänner (för o peppa mig själv) sen duscha o göra iordning mig.
dagens outfit so far. "Fashion fades. Style is eternal"

Lördagsunderhållning

som några av er säkert vet är bilagan "Fredag" min bibel. det är veckans höjdpunkt (njae, men nästan. så pinsamt ska jag inte vara). o idag skrev dom om några sidor som verkar jätteroliga. Det är riktiga händelser, som "tjuvlyssnat" när folk har hört människor prata på bussen, provrum etc etc. o "tjuvtittat" me roliga bilder. men roligast av alla är ju "felsms", gå in där o kolla, haha!

"En man ~35 står i kassan och ska betala sina fyra barns glassar när han plötsligt tittar sig omkring.
Mannen (utbrister hysteriskt): Var är Markus? Barn, har ni sett Markus? Åh nej, var är han!
Flicka ~6 (tittar med höjda ögonbryn på pappan): Pappa, du håller i honom.
Mannen, som ser extremt trött ut, beställer en kaffe."
tjuvlyssnat.se


"Till: Kvinnlig Chef
Sms: Vilket är skönast att skita när man är riktigt riktigt nödig eller ha sex när man är riktigt riktigt kåt?
Svar: Ursäkta?

Förklaring: Jag min jävla dåre skickade till min chef istället för min polare som fick kasta sig hem för att han höll på skita på sig."

felsms.com




tjuvtittat.se


mina tankar om lets dance - so far

hm, när jag satt o beklagade mig över att jag missade Let's Dance gick ju reprisen på TV. och på det lilla jag såg kom jag fram till:
1, tycker den kvinliga programledaren är väldigt pinsam. karlprogramledaren är jättebra!! men usch vad jag SKÄMS när hon pratar. det är så pinsamt o tillgjort.
2, han Willy eller Wille va ju det sötaste jag sett, HAHAHA!!!


haha!



HEJA!


Let's Dance

men damn it! jag skrev ett inlägg förut som fortfarande inte kommit upp. jag blir syrak.

anywaaaaaaaaay!

jag skrev om let's dance. såg ju inte det igår eftersom jag jobbade. to bad, det ska aldrig mer hända. jag hejar starkt på elin kling. är lite wild and crazy o kan slå till på en gissning att kanske paula gör det också =) hihi!

mitt nya liv börjar på MÅNDAG

nu har jag jobbat min SISTA fredagkväll på väääldigt länge! (tror jag..)
nu ska jag jobba lördag o söndag också, sen är det tillbaka till studentlivet. hur tokigt är inte det då? men det ska faktiskt bli riktigt roligt, ser fram emot det jättemycket. spännande. ska bli kul o se vilka klasskompisar man får, schema, praktiker osv. o hur OTROLIGT o oseriöst det än låter så ser jag faktiskt fram emot o lära mig en massa. =)

sen ska det bli skönt o inte jobba kvällar på ett bra tag också! då kan jag träna (eftersom jag verkligen kommer göra det....), kvällspromenera med gabbi o eddan m.m. har lovat gabbi promenader o gym VARJE dag när jag börjar plugga. ;)

breathe slow

denna är braaa =)


ooops

ojdå, vad hände här egentligen? =) haha!


BABY

idag har jag vart o snuffsat på en minibebis, så SÖT! ett sånt litet charmtroll. snart två månader gamla Leia :) hur sugen blir man inte på en skala?
'
snart kommer min karl hit, och jag ska tvinga han se på vänner ikväll. får locka med att ben stiller är med i ett avsnitt (hans idol) så får vi båda vad vi vill ha. man får inte vara dum! =)
måste ha med en bebisbild i inlägget. dock inte på leia, utan joel när han fyllde ett år. söt! (söt frisyr)

sportcitat

jag köpte kylskåpsmagneter av moa när hon sålde jultidningar, där det står "roliga sportcitat" o jag måste bara skriva ner några, för dom är helt klockrena vissa, haha.
.
"då sa jag till domaren på ren svenska: Go home!"
.
"Den här putten är från ett sådant avstånd att antingen går den i eller så missar han"
.
"det står 0-0 och det beror på att ingen av lagen har gjort mål" haha, nähä?
.
tycker dom va lite småsöta sådär.
man kanske inte alltid är lika smart som man ser ut o vara?

=)

måste berätta om träningen förut, för det va dels roligt, sen va det malin! nu finally va det hennes tur o stå i mitten! hon va så DUKTIG! jag va riktigt stolt över henne, det va roligt =)
(en liten parentes bara. malin i all ära, men dom sötaste va ju gubbarna där som hoppade runt i sina svettband, hårband á la björn borg o strumporna till knävecken. SÖTT)
.
hahaha, försöker hitta normala bilder på mig o malin. det finns verkligen ingen. INGEN. så hittade jag denna, haha:

träna träna träna

jag är lite utav en tidsoptimist. jag ska träna friskis idag på malins pass! klockan 17.oo, så jag får nog åka nu.. surt om malin ser detta inlägget sen, då kanske hon blir lite syrak! =)

oh baby

Oooh baby
you're makin' that mistake again, oh why
ooh, don't you understand
that everytime you do you make me cry

100106

tänkte hålla mig o blogga en liten stund idag för det är lite pinigt o blogga en gång i kvarten, men what the..
hej jag heter helen o jag är en bloggoholic! (hej helen)
'
jag hade egentligen ingenting o skriva, men måste lägga in en bild eller två på mig o johanna för hon är lovely, o har redan gjort min dag, haha!
den sista bilden tror jag att jag tagit själv.

egoinlägg

asså jag har verkligen BORING! snodde en lista från blondinbella (jag brukar inte ens läsa hennes blogg, så tråkigt har jag)

Namn: Helen
Stjärntecken: Skorpion
Höger eller vänsterhänt: höger
Piercingar: 6 i öronen o en i naveln
Tatueringar: nono, inget för mig =)
Längd: 1,67 står det på passet
Skostorlek: 39, 40
Hårfärg: brunröd för tillfället
Fräknar: på näsan
Motto: ska det va, ska det va mycke =)
Kär? mycket =)
Önskar du att du bodde någon annanstans? haha, nä jag lär bo i lerum hela livet om inget mirakel sker ;)
Tycker du att du är attraktiv? med lite smink så..
Dricker du? mjölk, vatten, vin =)
Röker du? nä, inget för mig.
Vilket schampo använder du? olika. det vi har hemma
Vilken parfym använder du? inte så fancy, men jag gillar den: white musk från bodyshop ;)
Vad är du rädd för? att göra fel. spindlar o saker som skräms..
Gillar du att tvätta? dom två gångerna jag slängt i en tvätt har det vart jätteroligt!
Gillar du berg- och dalbanor? JA. lite pirr i magen är aldrig fel.

 

Senaste…
Filmen du hyrde? the proposal måste det vart.. vet att jag bestämde, så det låter inte helt omöjligt =)
Filmen du köpte? madagascar 2
Låten du hörde: womanizer..... =)
Låten du laddade ner? kan inte ladda ner.. :P
Personen du ringde? alex
Personen som ringde dig? gabbi
TV-program du såg? two and a half men
Person du tänkte på? just nu va det gabbi eftersom jag tänkte att hon ringde förut, o då börja jag tänka på vårat roliga samtal förut, haha!

Favorit…
Låt: just nu är det "bad romance" me lady gaga
Sak att göra: shoppa
Sport: fotboll
Dryck: fan va boring men MJÖLK. haha. tror jag druckit över en liter idag..
Kläder: leggins o en raffig top till det!
Film: sex and the city
Bil: ööööh.. rosa?
Serie: tänkte skriva vänner med stora bokstäver, men jag har ju två till med stora bokstäver. så det blir VÄNNER, SEX AND THE CITY o DESPERATE HOUSEWIVES.

 

Har du någonsin…
Gråtit över en pojke? sover dollan på rygg? JA.
Gråtit över en flicka? nej. bara när mina fåglar o mitt marsvin dog o dom va flickor.. :P
Ljugit för någon? en o annan vit lögn, men inga stora saker.
Varit i slagsmål? no
Blivit arresterad? jo, farbror polisen hämta ju mig när jag hade använt falsklegg. åka polisbil o ha förhör o grejer.. fortfarande inte roligt!
Träffat någon från internet IRL? inte som jag börjat prata med genom internet.


Antal…

Hjärtan brustet på grund av dig?
iiiingen aning, haha
Tjejer du kysst? noll
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? 3 skulle jag våga påstå. bara ibland dock =(
Gånger ditt namn varit med i tidningen? ja, det nämndes ju några gånger i samband med att man sprungit lerumsloppet, haha!

 

 

Senaste…
Boken du läste? camilla läckberg - tyskungen
Personen du fick e-mail av? ett skämtmail från pappa =)
Personen du fick brev av? brev? det va många år sen nu..
Personen du fick sms av? alex
Gången hela din familj åt middag tillsammans? igår. eller hela, då va ju inte camilla me iofs. det va julmiddagen innan julafton.
Saken du köpte? en lång kavaj tror jag..

Vad har du gjort idag?
långprommis med gabbi, rensat ut massa skit från hemmet o lite annat smått o gott.
Brukar du svära mycket? nä, det vill jag inte påstå.
När stiger du upp på morgonen? mellan 6 och 7 när jag jobbar, annars runt 10, 11 nångång.
Vad har du på dig? pyamasbyxor o en go tröja jag fick i julklapp =)
Vad ska du göra ikväll? inte så mycket kvar av kvällen, men kolla på vänner innan jag vilar ögonen.
Vad är du allergisk mot? gräs.
Var har du ont? i ryggen
Använder du hårspray? helgerna 
Kan du stå på händer? mot en vägg
Håkan Hellström eller The Ark? Håkan
Salt eller socker? socker
Gillar du ketchup? ja, mumma. inte för mycket, dock.
Är du glad nu? JA
Var du glad igår? JA 
Vad dansar du till? britney, pcd, beyonce, rihanna etc etc
Stockholm är… ? inget för mig
Göteborg är… ? något för mig!!
Kan du sjunga? låter väldigt fint i duschen ibland. o i handfatet har jag kommit på på senare dar.
Spaghetti eller makaroner? makaroner
Land du vill besöka? USA


ge mig

titta vad jag hitta..







Desperate Housewives

jag snokar o snokar men jag kan inte hitta när desperate housewives börjar igen. men nu läste jag en kommentar på en blogg att det börjat tidigast i MARS! det va det värsta jag hört!! tyst minut.

läser även att Dana Delany som spelar "Katherine" i DH tackade nej till rollen som Carrie i SATC när den skulle starta. det lär hon ju ångra idag.
 

o KOLLA denna videon! Eva Longoria o hennes hubby som gör en egen version av Grease =) roligt!!



oldies

nu håller jag på o rensa/städar hemma, o det är ganska roligt för man hittar massa gamla grejer. ett vykort jag skrev till camilla bl a när vi va på teneriffa när jag va liten, där jag skrev "vågorna här är stora. större än pappa o starkare också" =)
fattar inte varför jag sätter mig vid datorn.. lycka till o börja städa igen!

pleeeeeeeeeeeeease :D

snälla, snälla, snälla, kan någon hjälpa mig? hur ändrar man designutseénde? jag vill ha en stor bild överst först o främst.. hur får jag det?

för när jag ska testa olika grejer här ser jag bara massa olika koder... jag vet ju inte vad jag ska skriva in där för att det ska bli fint liksom =)

att shoppa till sommarn!

vad jag vill ha/ ska våga mig på i sommar:



röda läppar


hatt



vart ska jag börja? solglasögonen(!), har börjat leta efter en sån vit klänning/tunika(?) redan. sen har jag sett att hon i någon scen har en fyrklöver som berlock. pretty!

nicole richie



hennes hår - I LOVE
hennes stil - I LOVE

converse


lite småsugen skulle man kunna säga att jag är..


lite storsugen skulle man kunna säga att jag är..

bad romance

bäst just nu!


posh

o nu läste jag på skvallerbloggarna att den kroppen kvinnor minst vill ha är

posh


jordan

kate winslet

läste på MSN nyheter (?) att den kändiskropp som kvinnor helst vill ha är Kate Winslets! det gör mig lite lycklig, för hon ser hälsosam ut, inte size zero o ändå såå VACKER. 


gonatt!

nu ska jag sova. jobbar imorn, sen ska jag fixa studiebidraget (får hoppas det är olarmat denna gången..) sen ska jag gå förbi gymmet o se vad dom har för sig o vad det kostar =)
gonatt!

träning

jag tar tillbaka alla mina fördomar om att friskis&svettis är tant-gympa. jeheez va jobbigt! har märkt att jag inte har några muskler ALLS i armar o mage, och jag har INGEN kondition. men annars hänger man la med rätt bra.. =)
såhär brukar jag träna annars. detta är konditionsträning..


..och detta koncentrerar sig mer på magmusklerna. =)

newyears

jag ska sno fler bilder från johanna =)

ouch!

åå jag har så ont i ryggen! som jag hade i typ nian när jag o jessica hade praoat på gymmet o fick gå o dammsuga dagarna i ända... kom ihåg att jag fick hjälp upp ur sofforna i skolan, o gick hukad som en gammal gubbe.
men men, nu ska jag till vattenpalatset o träna friskis, när det är självaste malin som håller i det! wooo :D
ooooold pic på mig o malin =)
so long suckers!

the winner takes it all

vissa grejer önskar jag att det inte är sant.
men det är det.

sunshine

nu åker jag till alex. han har inte påpekat att jag tar lång tid på mig än. =)
jag ser aningen butter ut, men kolla vilka fina solstrålar =)

o imorn ska jag på malins friskis o svettis pass =) ska bli skoj!
ha en trevlig kväll/helg! PUSS

cloudy with a chance of meatballs

ibland är han ganska bra min karl. han har laddat ner "det regnar kättbullar" o "upp". han vet vad kvinnor vill ha =)
haha, man börjar ju garva bara man ser bilderna :D

bad girl!

denna låten går på högvarv!

tänker på när jag o pullan satt på flygplatsen på väg till grekland!

nedräkningen har börjat :)

hela hösten har man jul och nyår att se fram emot. men nu efter nyår finns det inte riktigt något o se fram emot längre...
så därför börjar jag nedräkningen till våran lilla tripp, inte JÄTTElångt kvar =)

Nyår!










RSS 2.0