faddergalan

slänger ett öga lite då och då på faddergalan och är inte agneta sjödin lite so last year? so last årtionde?
stel donna den där..

återigen - hår!

dom ringde från jobbet förut o frågade om jag kunde jobba imorn och på onsdag också. puh! annars hade jag bara jobbat lördag o söndag denna veckan.. så det satt fint!

va ute o tog en powerwalk med paula förut, gott o röra på fläsket lite!

fick ett återfall häromdagen i mitt vänner-beroende, och man kan inte kolla på det utan att vilja ha jennifer anistons hår. färg, frisyr, allting!


fiiint!!

nu ska jag kolla lite på TV, sen blir det vänner för hela slanten!

tack för idag, nattinatti.


något att se fram emot =)

har jobbat hela helgen, så idag sov jag lite längre. jättetrött, men va skönt det va! =)

igår satt vi hemma o drack glögg o åt pepparkakor, o kollade på el clásico. mysigt värre, nu börjar julstämningen komma. =)

nu är verkligen den bästa tiden på året tycker jag. även om det regnar så är det så mysigt ändå! just nu innan jul och nyår, när man ska baka pepparkakor o köpa julklappar =) men sen på typ nyårsdagen så går det utför, då är det inget roligt att se fram emot längre. så sa mamma o pappa igår att familjen (med syrran o hennes familj o svärföräldrar) ska boka in en resa i februari. o det låter ju inte fel =) har man något gott o se fram emot! mums mums!

nu ska jag åka till allum me min mor! =)

c ya


gonatt!

mamma va så snäll förut så hon kom hem halv 3, precis när jag dragit på mig gummistövlarna =) så jag åkte bil till jobbet iallafall. men bara det bli lite finare väder (det behöver ju inte regna o blåsa iaf) så ska jag börja gå till jobbet. det går ju an att gå hem, för då kan man ju bara gå o byta om, men att bli blöt o ruggig när man ska till jobbet är ju ingen hit. gå där o vara blöt hela dagen.. nä, nån måtta får det vara!

näää, det va nog allt. nu ska jag snart sova. ska upp imorn o jobba klockan 7! så nu ska jag få min skönhetssömn så jag är pigg o glad imorn!

sov gott alles, pussss

halleluja moment

jag ska gå till jobbet om en kvart, o mamma frågade för ca tio minuter sen om jag ville ha bilen till jobbet. men jag sa att jag gärna går, så då åkte hon och handla. men för ca 5 minuter sen börja det ÖSREGNA! jättekul. verkligen. men men, fortsätt simma =)

ha en trevlig eftermiddag/kväll.

o by the way, om en vecka är det julafton för mig. då ska jag till frissan =) halleluja moment!!


u-landsproblem

ikväll ska jag jobba. då försöker jag planera nu hur jag ska tvätta håret. dagens u-landsproblem (eller är det i-land?). anyway! för man vill ju inte tvätta det för ofta, har hört typ 2-3 gånger i veckan? så jag hoppar idag, o tvättar imorn efter jobbet! intresseklubben antecknar?! =)

sitter o kolla på ticnet. dels efter julklappar, sen vad som finns allmänt. robert gustavsson ska ha en 25årsjubileum show nästa år, KUL! den vill jag lätt gå på! typ lisebergshallen tror jag det va i september nästa år.

 

HAHA

såå.. nu ska jag röra på mig =)
puss&klaam

Efterlyst

va ute o gick i nästan en och en halv timma med paula förut. vi hade våra gummistövlar på så det kunde regna hur mkt det ville. men det va uppehåll när vi gick. kom några droppar, men det gör ju ingenting =) det va skönt! dels o röra på fläsket, sen dels o prata av sig, få höra mycket roligt o spännande (what goes around comes around).



jag o paula på queen britney i somras =)


o kollar på efterlyst nu. fan va irriterad o arg man blir på alla jävla idioter som håller på o misshandlar o bråkar utan anledning. helt oprovocerat. dom visar ju ganska tydliga bilder på gärningsmännen ibland så folk kan ringa in, så det är synd det inte går på 4an eller någon annan kanal som alla har så alla kan se det så dom åker fast.

imorn ska jag jobba kväll. det är inte roligt när man är ledig så mycket. iallafall inte när det inte är frivilligt. hade gärna jobbat lite mer o fått in lite extrapengar. hade suttit fint lagom till jul när man har en hel del julklappar o köpa till sina nära o kära =)

sov gott sen! puss&kram

RAIN!

nu har jag pysslat lite hemma o nu ska jag o paula ut i regnet! skvallra av sig, det va längesen =) sen blir det gott o komma in efter o vart ute i sketavädret.
fast trots allt älskar jag detta vädret också. det är mysigt. =)


i solen för några veckor sen.



Sometimes I wish I could act like a boy


regn regn regn

vilket väääder!!! man kan ju inte göra någonting. hade tänkt o åka in till stan o lämna tillbaka ett par skor, eller gå ut o gå. eller någonting iaf. ska ut o powerwalk med paula sen. hoppas vädret lugnat ner sig lite granna.
är bra sugen på o börja träna. fast inte gym för jag vet att jag inte tar mig dit efter att jag åkt på en förkylning o vart borta en vecka. då är det kört =) men jag tänkte att man kan gå o simma nån gång i veckan. o köpa ett par stavar o gå ut o vandra, har hört att det är väldigt bra träning! det låter lagom till att börja med =)

nu ska jag ringa frissan o beställa en tid så man är fin i håret till jul och nyår!

åh, jag blir så sur. ibland kan jag inte lägga upp bilder. den är inte för stor så jag förstår inte riktigt... jag ger upp!

hörs sen =)


på tal om hår..

när jag ändå är inne på hår va jag ju tvungen o kolla in håret man avundats varje gång man satt på ett Sex and the City-avsnitt. finast hår av dom alla har ju våran alldeles egna Carrie Bradshaw. såå fint så jag smäller av!
finast stil, finast hår.. you name it!


to die for








hon har så fräck stil! o håret.. säga vad man vill om hennes utseénde, men håret är ju to die for!!! =) det önskar jag mig i julklapp.

so long =)


Hår

Nu har jag tröttnat på att vara såhär mörkhårig. Vill ändå försöka hålla det mörkt så jag kan spara till långt hår, utan o slita allt för mycket på det. men är sugen på lite ljusare, och med någon slinga eller två i.
satt och kollade igenom på nätet på olika tjejer med fint hår som jag skulle vilja ha.






(håret på bilden i mitten är det jag är ute efter här)



vissa är lite för ljusa för vad jag är ute efter nu. men alla är ju så fina i håret!
men nu är jag ute efter att bli som typ eva mendez eller leona lewis. FINA!
detta tåls att tänka på. fast inte för länge, det lär ju vara många som bokar in sig o ska göra sig vackra lagom till jul och nyår. så även jag. så kanske får slå slag i sak o boka redan imorn?

puss och hej!


Tony Irving

drömde igår natt att Tony Irving jobbade på mitt jobb, haha. vi satt o prata om det i drömmen att vi tycker så bra om Tony.



haha, kolla detta. tänk o ha en sån på jobbet =)


Igår va jag o Gabbi o simmade i Vatten Palatset, oj va duktiga vi va =) o va jobbigt det är! vi va helt skakis när vi kom upp ur vattnet.
senare på kvällen hade vi lite kalas hemma för pappa som fyllde år. åt tacos o kladdkaka =) blir mycket ätande i dessa kalastider, så bra att Gabbi drar ut mig på olika träningsaktiviteter =)

thankyou, puss


karlar..

Mannen säger till Gud: Varför har du gjort kvinnan så vacker?
För att du skulle kunna älska henne! svarar Gud.
Men Gud, varför gjorde du henne så dum?
Så att hon ska kunna älska dig!


jobbhelg

jag är inget fan av o jobba helg. hela tiden. jobbade till 22.30 igår, och ska göra likadant ikväll. puh.
tur man trivs på jobbet =)

PUSS

jag tror jag..

jag tror jag blev vuxen när jag fyllde år. =) fick en bok av mamma o pappa o ooooooooj va den är bra! camilla läckberg "tyskungen". låg i badet TRE timmar förut o sträckläste. hade knappt något skinn kvar sen. men bra är den!


läs den!

läser, läser o läser. istället för o kolla Sex and the city. jag blev nog lite vuxen i fredags trots allt =)

imorgon 13.oo ska jag o Gabbi mötas utanför Vatten Palatset och ska simma några längder och ta en lugn stund i bubbelpoolen. vi ska bli värsta deffade. =) o imorn börjat mitt nya liv! jaa.. det lät bra.

gonatt!

idioter

USCH. nu ska jag minsann skriva av mig!

idag skulle jag lämna in våran bil på verkstaden för o byta däck (o fälgar o allt va det nu heter). o när jag kom till verkstaden så visste dom precis när jag sa att vi "bokat" för o byta däck. men så frågade mannen om dom skulle byta fälgar eller däck (eller vad det nu va)? så sa jag att jag inte visste riktigt, men pappa hade sagt något om att byta fälgar.

iallafall. mannen bytta då fälgar (eller däcket på fälgar, spelar ingen roll det är inte poängen) men för o göra en lång historia kort så när han va klar låg tydligen dom däcken i bagaget, o då gapar (verkligen GAPAR) mannen "VAFAN!!!! HÄR LIGGER JU DÄCKEN!! JAG FRÅGA JU DIG FÖRUT!!!"

o jag fick seriöst en klump i halsen. jag hatar när folk skäller. hur kan man skälla så? på en KUND? det ekade typ i hela verkstaden. det va ju inte precis att jag gjorde det med mening.

men eftersom jag mest blev lessen o inte fattade någonting (återigen, hur kan man skälla på en kund?) bad jag mest om ursäkt efteråt o sa att det va ju inte meningen o att bilar är rena grekiskan för mig. men mamma sa sen att man skulle ju bara vart kort o sagt att "här va ni inte särskillt kundvänliga, hit kommer jag aldrig mer tillbaka". hade vart rätt åt han..

våga vägra verkstad.

fotboll

kollade sverige-italien. det va riktigt roligt. gillar erik hamrén. hamme som jag kallar honom :D

japp.. det va väll allt..

på fredag ska jag o gabbi gå o simma! beach 2010 here we come =)

go natt kära vänner!

shopping

är precis hemkommen från stan! jag o johanna åkte in cirkus tre, gick o kolla lite i affärer sen mötte vi jacque. kollade lite till, sen åt vi donken (YUM). sen kolla vi lite till. myspys! =)

kom på att det hade vart en bra plan o veta lite innan vad man ska köpa för julklappar. men jag har funderat lite. o det är ju alltid något. =)
hittade inga julklappar, men hittade lite roliga saker till mig iaf. alltid något. =)


ett sånt här bl.a =)


nä, nu ska jag kila. italien-sverige snart =) ciao bella (lite kunskaper från italienskan i skolan)

OBOY!

.. vilket vackert väder! underbart, verkligen. jättebra, jättebra.
men who cares, för idag ska jag o johanna in till stan. köpa en julklapp eller två om det går som det ska. o vi ska ta BILEN. yum!
o jag har kommit på eftersom tåget är så dyrt betalar jag 80 kronor fram och tillbaka. johanna likaså. då kan vi lika gärna parkera i nordstan i ÅTTA timmar för samma penning. (plus lite bensin). våga vägra tåg!

och jag va ledig fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag. jobbade idag 7-12. "yey".. pengar rullar in som de ska, det går bra nu.


kanske blir en liten julklapp till mig själv idag också.

regna inte bort, heråå

The Proposal

vi kollade på The Proposal igår, rolig film =)
o jag har kommit fram till en sak: skaffar jag hund någon dag blir det en sån här!


ååååååååååååååååååh!!

kalashelg

i lördags va vi hemma o tog det lugnt. skönt!
sen igår hade vi lite familjekalas när systeryster o hennes man o barn kom ner på lite middag, efterrätt o kolla lite filmer från förr. roligt =)
vi åt flygande jacob o lite cheesecake till efterrätt o båda dom två ligger ju på topp.. 2-listan! :) MUMS!
så efter allt detta onyttiga ätande tänkte jag försöka dra med mig Gabbi till Vatten Palatset o simma imma imma någon dag. hade nog gjort gott.


här är lite fler bilder från i fredags, som jag haffat från johanna:






vilka flickor! =)


jag är hungrig! ciaao

go shorty, it was my birthday

igår va ingen vanlig dag för det va min födelsedag =)
vaknade cirkus halv 11 av att tre gullisar från jobbet ringer o sjunger i luren. då blev jag lite rörd i ögat =)
sen gjorde jag iordning hemma, pysslade lite o förberedde för kvällen. då kom tjejorna hem på lite förfest o det va så mysigt! o eftersom vädret va som det va så vi tog taxi in till Nivå o fortsatte kvällen där.
TACK för en lyckad kväll =)




vimmelbilder från igår

nu sitter jag i fåtöljen o är tröööööött. idag ska jag ta det lugnt. jag o alex hade pratat om o gå på bio, men jag orkar inte det. inte mina fötter heller. jag är ju inte 20 längre liksom. får vara hemma idag helt enkelt o äta left overs. inte fy skam det heller!

Baby goodbye!

glaad

känner mig väldigt glad idag!
tog en prommis imorse till ica för i småhandla lite till imorn. köpte på mig ett litet lager, blir det över äter nog min lilla soptunna upp resten på lördag ;)
sen hem o åt lite gröt. kul. ska jobba ikväll, sen vaknar jag upp imorn o är ett helt år äldre. och såå mycket visare!




hittade en bild på datorn från i somras. jag, syrran o moa




när jag ändå är igång med bilder. hur go är inte denna då? gran canaria -07.


hejdå!

daamn

va uppe o gratta min lilla plutt förut idag. det är inte lätt o köpa present när dom är 11 år. då är dom lite medvetna om vad dom har på sig. kände mig som en gammal tant, totalt ohipp! :)




o OOOJ va denna låten är bra! bästa låten på länge!




gonatt så småningom!

Moa

Idag fyller min systerdotter 11 år. elva år!! helt galet. vilket betyder att jag varit moster i halva mitt liv :)


liten..





stor..





=)

so long!

Pink

ååh vad jag hade velat gå på Pink-konserten som är idag. jag ÄLSKAR henne.
lyssnade på hennes skiva om och om och om och om igen när jag gick i typ åttan, nian.

o denna är JÄTTEFIN!




tack och gonatt.

soppatorsk

bensinen i våran bil är slut o pappa kommer hem på torsdag.
hur ska det gå?

hejdå.

Second hand

Idag har jag o Gabbi varit i stan, o jag har aaaldrig köpt så mycket grejer för så lite pengar. helt galet! köpte två blusar för 80 :- styck. fast egentligen vill jag inte avslöja det, så ni tror det är dyra grejer jag har.. ;)

ikväll ska jag till josse o kolla på idol med tjejerna, det är dags för fredagsmyyyyyyys!

so long suckers! :D

Lugg!

Ikväll kom Linda, Johanna o Petra hit o Linda (frissa to be) klippte lugg på mig! FINALLY, så länge som jag velat göra det.



taaaack Linda!

RSS 2.0