Zumbaaaa

hejhejhallå.
ikväll har jag vart o tränat Zumba, fick ÄNTLIGEN plats på passet så som vi kämpat! o oj va mycket folk det va. så jag kan skylla på två grejer till att jag inte tog ut rörelserna med armarna:
1, jag ville inte daska till någon i näsan eller andra känsliga delar.
2, jag hade glömt o rakat mig under armarna! note to self: ansa ALLTID innan pass. jag glömmer lätt av det eftersom jag brukar vaxa.

och så va jag typ sist in i salen så fick stå närmast fönstrena ut mot gymmet. rätt pinigt för det är en del höftrullningar och skaka tuttar. men det är en annan historia!


snösnösnösnösnösnösnösnsnösnsönsöns

hejhej.
MER snö.. får väll ta på mig stövlarna o traska ut o skotta snart. jag tror inte vi får någon vår eller sommar i år. kanske kan börja använda vårskorna lagom till augusti? detta är bra tossigt tycker jag.

idag ska jag göra middag hemma. det har typ hänt.. never. jag har kanske spejsat till det med en plätt eller tre innan. köttbullar o pytt-i-panna (eller pitt-i-panna, haha skoj..) o sånna saker. men jag tänkte riktigt anstränga mig idag o göra något. typ falukorv i ugnen? sånt gott som man åt i skolan. det kan bli spännande o se vart detta slutar!

sen ska jag bort o träna Zumba, så LÄNGE som vi försökt o få tag i platser där. ska bli spännande o se eftersom man har hört väldigt mycket om det! recension kommer senare.

hum i duvet

haha, jag prata precis me alex, o så skulle han berömma mig o säga att jag skulle ha en eloge, så sa han "det ska du ha ett rouge för". HAHA. följt av "ööh.. en stjärna i kanten för!"
.
o idag ska jag få träffa johanna som åker till fjällen imorn. LOVELY. ser hur hon o hennes naglar mår.

sööööt!!!

HAHA, kolla denna bilden, så JÄDRA söt!! hittade den på en blogg, o det är ett par som skulle ta ett kort på sig själva o satte kameran på självutlösare så kom det en ekorre o ställde sig mitt framför, haha!
.

P!NK

woo, vi ska gå på Pink i sommar! =) jag o gabbsan med sällskap. ska bli så roligt. tänk er sommar, fint väder o konseeert. LOVELY!
.
häär är en gammal goding, som hon inte lär köra på konserten, men ändå! :D

mot blondare tider!

har vart hos frissan idag =) det är så svårt o förklara hur man vill ha det. typ "inte så stor förändring, men jag vill att det ska synas mycket". men jag blev jättenöjd =)
.
vet inte om man ser så överdrivet bra, men här är före-bilden:
o här är efter-bilden:

.
får väll se om jag unnar mig en bild framifrån nån dag! men det blev lite liv i håret, o eftersom det inte syns att det är vår i sikte utomhus så ser ni det numer i mitt huvud! då är väll alla nöjda? =)

flätor

p.g.a sämre väder vissa dagar, tid på kvällarna o att många i sällskapet har flät-vänligt hår blev det en hel del flätor gjorda på resan. detta dokumenterades bra, så tänkte slänga upp bilder!
.
joel åkte på en fläta:
även johan:
.

Moa åkte på MÅNGA flätor:
många varianter..
denna är nog min favis o skulle nog kunna testas personligen:
o en fläta runt, runt, runt. haha =) stackarn...

flow

va o tränade förut iaf, gud va roligt det va! jättebra dansmusik, så man blev ju heltaggad =) men va helt färdig efteråt. det va väldigt mycket att man ska studdsa upp me både rumpan o tuttarna o jag hade precis ätit innan så jag mådde helt illa efter träningen! det blev mycket för magen på 2 timmar, fick nog en liten chock. men den ska jag fortsätta gå på =) 
 
här är vi när vi tränar "flow" på resan. det va typ yoga, pilates o nån kampsportgrej "inta krigarposition!". SKOJ!

bootylicious

min mor fick en självgående damsugare i födelsedagspresent för några veckor sen. så den har hon gått här hemma o testat idag. den går här o städar o man tycker nästan lite synd om den när den går här o sliter.. o idag när jag kom hem satt jag o käka i köket, så hörde jag mamma säga "nej nej nej där får du inte gå in" till dammsugaren med sin snällaste röst. hihi, den har blivit som vår lilla bebis.
.
nu ska jag gå o dansa. får se om det blir lika svängigt som igår när jag va på redigt danshumör o hade en liten dansshow för alex till bootylicious =) hihi!
orginalet

måndag

hejhejhallå!

igår kväll satte vi på filmen "stepfather" från -86, o jag tyckte äldre filmer är lite läskigare, för då känner man inte igen skådisarna o vet att dom är snälla på riktigt. så efter att jag blev lite smårädd satte vi på pirates of the caribbean istället där vi somnade direkt. =)


note to self: kolla inte denna innan sovdags. fast den va lite spännande så får kolla slutet ikväll o sen sätta på lite tecknat innan jag somnar..

idag blev jag lite sugen på att träna så jag ringde bort o fråga om dom hade några plaster lediga på något pass o det hade dom så jag ska bort o DANSA klockan 19 =) det ska bli roligt! jag tycker inte det är någon hit att gå dit själv ifall man skulle ha behov av o fnissa till lite, så är man ensam. men gabbsan va förkyld stackarn, så vi får hoppas på det bästa! :D

100221

hmm, såg nu att jag hade några gamla kommentarer jag inte sett innan som inte blivit godkända. kanske ska göra så att dom läggs upp med en gång utan att jag behöver godkänna dom? men då får ni inte skriva något dumt! :D

asså inget ont om snön, jag tycker det är skitmysigt (så länge man inte måste gå någonstans), men jag längtar en smula till våren. när man kan gå med bara ben och jeansjacka! mmmmmmums!!!!

grej of the day

ååå måste ju bara skriva decenniets skämt so far! moa berättade den för oss på resan (stolt):
- vad är det för skillnad på en BMW och en snigel?
- på snigeln sitter slemmet utanpå.

den ni! fyndigt!

snöoväder, någon?

hejhejhej. det snöar, om ni inte visste det? kom hem från jobbet nu o slirade hela vägen hem. tre stycken (vad jag vet) fick ta taxi till jobbet imorse! TOSSIGT.

o jag blev så SYRAK förut när jag skulle åka till jobbet!! först tog det typ 5-10 minuter att komma ut från garaget med bilen för det va så mycket snö. jag fick hoppa ur bilen gång på gång för o skotta fram mig. ANYWAY. sen när jag väl kom loss åkte jag iväg på våran väg o det va ju som att köra radiobil, ratten bara svängde o man hade ju ingen kontroll på bilen överhuvudtaget. så är det ett litet däckspår (typ 2 bilar som kört där innan) så möter jag tre fotgängare. men dom flyttar sig inte från mitt lilla spår och jag vill inte köra ut i orörd snö för då fastnar jag säkert igen. så jag visar upp en sur min o undrar varför dom inte flyttar sig när det kommer en bil mitt emot dom. och då börjar gubbjäveln gestukulera att jag ska svänga förbi dom ut i snön. ÖÖH! är det inte lättare för dom o flytta ett steg åt sidan än att jag ska ut o slira i snön? så där stog han o gjorde sina "va-fan-håller-du-på-med-gester". hade jag inte haft bråttom hade jag gett han en snyting! HAHA, okej det vet alla att jag inte gjort.. men jag hade velat! så mig bråkar man inte med..
karlar!!!!

men nu är jag glad igen! nu ska jag snart sova, o imorn ska pappa köra mig till jobbet för han ska in till sitt jobb o skotta, stackarn. så får jag ta med mig skidorna (jag har inga skidor, för att förtydliga ironin) till jobbet o åka slalom hem. GONATT <3

we are the world

hannah, jag kopierar denna rakt av från dig för jag LOVE IT! 
.
PINK är, som alltid, AMAZING!!! o tår-i-ögat-varning när Michael Jackson kommer upp i rutan.

hem ljuva hem

åååå SKÖNT o vara hemma igen! vi har haft sol, storm blandat med en skvätt regn. vi hade lite otur med vädret imellanåt, eller som vi vill säga: vi har haft mycket tur dom andra gångerna =)
.
såhär såg himlen ut när vi vänta på bussen idag..
.
o så här gött va det för några dagar sen..
.
nu ska jag skriva in min hemtenta på datorn, sen ska jag nana. jobba imorn! NIGHTINIGHTTIME!

storm

det är storm på canarieöarna. (serilst storm för det blåser nog tillräckligt för att vara just STORM) men imorn åker vi hem. så ni vet =) hihi.

nyttig/fettis/hår

eftersom jag kan lägga in bilder på datorn igen gick jag igenom mitt lilla arkiv o hittade en MUMMIG bild från min, johannas o jacgues nyttig/fettiskväll för ett tag sen. den va MYS!
.
lite morätter på ett hörn.
oså hittade jag en bild från min nya lugg, o shit va mörkhårig jag va!
lite ljusare nu. o mer ska det bli! =)

ut me det gamla.

SÅÅ, i did it :D kunde inte ens logga in för jag kunde varken göra understreck eller någonting, men nu! tryckte på några knappar (fattar ingenting för jag tryckte på alla knappar förut också) men nu funkar det iaf! :D
.
ANYWAY!
.
tänkte göra världens mest intressanta inlägg här. för jag fick bara ett litet ryck o rensa bland mina trosor, för man samlar ju på sig en del. o då åkte mina favorittrosor ut:
   
dom har vart mig trogen i x antal år, men nu ser jag möjligheten att byta upp mig faktiskt. dom har sett sina bästa år liksom. tack.
uppdate: jag o mamma kom fram till att dom skulle fylla 9 år i år, haha!

jag blir s[ tr;tt....

hmmm, konstig sak: en donna har blivit vän med mig på facebook som jag inte har en ANING om vem det är. så jag går in på hennes sida, o då ser jag att hon har 33 vänner, och typ 27 av dom heter Helen. hmm, någon verkar gilla namnet Helen? det är ju inte precis så att det kryllar av massa helens, så hon kan ju inte råka känna typ 27 Helen? tossig...
ANYWAY!
har vart i skolan idag. vi har ju lov nästa vecka, så vi fick en hemtenta idag som vi ska jobba med. satt i skolan o gjorde lite, o det verkar som att man ska kunna klara av den. =) känns skönt o komma igång med grejer, för då blir man mindre stressad på nåt sätt. innan stressar man upp sig bara för man tror det värsta, men nu när man gör uppgifterna ser man att man klarar av det o att man bara stressar upp sig i onödan. så ingen panik mer, det löser sig alltid. =)
nu ska jag småplocka, skrivs sen =) ♥ (DAMN IT! moa visade mig hur man g;r hj'rtan os[ p[ datorn, men n'r jag ska g;ra det r[kade jag trycka p[ n[got s[ nu funkar inte [';. (det 'r a, a och o med prickar p[..) jag blir s[ tr;tt..

johanna/shoppingtime

hej o hå!
va o fika förut me johanna i stan, mysigt värre. där satt vi o tjöta ett tag, sen gick vi o kolla kläder o skor. kan det blir bättre?
'
johanna me sina nya naglar visar mig hur man målar naglarna som ett proffs =)
.
fick köpt min efterlängtade klänning idag också =)

.
o en hatt =)

o en fet ring också =)


maaat

sååå, nu har jag redovisat! det gick bra, det kändes bra. va inte så jobbigt o nervöst som jag trodde, tvärtom. det va roligt. klarade av o säga slida, penis o pung ganska bra. haha, men jag kika upp ur mina papper för o se om någon fnissa, men nothing! skönt o ha det gjort iaf =)

idag ska jag in till stan o möta johanna! ska bli så trevligt. hon är på sin nagelutbildning, så ska möta henne för en lunch/matbit efteråt. ska bli SKOJ, as always.


lunchar med väninnan!

P.S mina strumpbyxor sprack precis innan redovisningen. typiskt.


inlägg/bilder av moa

detta är jag♥ moa<3
detta är min moster!!♥

kom nu ketchup!

hejhej. idag har jag dammsugit o pluggat. OJ va roligt. har övat in min redovisning om herpes, o skrivit upp stödord på små lappar. det va inte igår man redovisa precis! ska bli härligt o stå framför min nya klass o prata om "penis, pung, slida, vulva" o dylikt. ska bli mycket intressant o se om man kan prata om det utan att le en eller två gånger.
.
lär inte ha den här hudfärgen när jag redovisar imorn..
mer denna:

P!NK

Pink ska spela på Ullevi i sommar! 23 juli spelar hon, o biljetterna släpps nu på fredag. wooo, jag ska LÄTT gå, jag ÄLSKAR pink!!!


det här albumet lyssnade (och sjöng med. o dansa) jag konstant på



denna videon o låten är BRILJANT!

min kväll i bilder..


ännu mer rea..

denna hittade jag också på rea idag! den me lite eld på.

REA

.. älskar jag! idag har jag shoppat loss på rean. en topp för 49, en tröja för 100 and so on. billiga grejer.
.
eftersom jag numera kan lägga in bilder igen på datorn ska jag bjussa på min första "jag-har-tagit-kort-på-det-jag-köpt-och-inte-bara-letat-upp-det-på-google". så enjoy, eller aa, förstå att det är mina första outfitbilder. (tror jag?)
HAHA. jag ville ju visa mina nya solisar, men jag ser ut som Dolph Lundgren typ..
tröja för 100 riksdaler, o en inblick i mitt välstädade rum..
49:- me löv gina. passar mig studentplånbok micket bra, micket bra!

Lördag

hej hopp!
har precis kommit hem från örebro där jag vart sen i torsdags. vi har firat alex pappa som fyllt 60, o hans bror o syster me deras familjer va med o det har vart jättemysigt!
vi badade i deras "äventyrsbad" där alex pappa fick ett plaströr i ryggen (=stort märke), jag skadade foten (bild kommer senare) o alex fick ett knä (mitt) i ryggen. farligt ställe, men ACK så roligt! igår kväll va vi ute på en jättemysig resturang där jag åt en greksallat, sen åkte vi hem o kolla let's dance. JÄTTEmysig helg! ändå är det bara lördag.. =)

min kamera är DUUUUUUM så jag kan inte få in mina bilder på datorn. blir så syrak, jag fattar inte varför. tänkte att eftersom jag inte skrivit på några dagar ska jag ta igen det genom o lägga upp lite bilder, men det gick ju sådär.. får se om jag får hjälp med det imorn.

när jag kom hem hade mutti köpt bibeln (fredag) o jag har bara bläddrat i den lite, men KOLLA vilka underbara skapelser jag hittade. axel-smycken från Monki, kostar typ 100:-.

TO DIE FOR

energi va det här!

asså o skotta är ju det mest otacksamma som finns. skottade våran balkong förut i 50 minuter! o nu snöar det igen, hur trött blir man inte..
hittills idag har tagit tvätten, gjort klart mitt arbete, skottat, dammsugit o strukit, känner mig duktig! nu ska jag gymma, sen köpa naglack.


FINT


inte fint! varför liksom?

gud vilken energi jag har idag! ibland gör man verkligen INGENTING, men kommer man väl igång flyter det på ganska bra sen, då känner man sig nyttig =) asså klockan är bara två, jag har aldrig riktigt insett det här med att "utnyttja dagarna", men gud va mycket man hinner på en dag egentligen! det jag gjort idag hade jag spridit ut på.. en månad i vanliga fall.

onsdag.. är det väll?

tänkte vara lite duktig idag. ta ner tvätt, dammsuga i huset, träna o kanske gå fram till centrum o köpa lite naglack. hittade inte ett enda naglack här hemma!
sen ska jag packa idag också, för vi ska åka till Örebrooe imorn för o fira alex pappa som fyllt 60. åker imorn bitti o kommer hem på lördag. ska bli MYSIGT.


fatta att jag ska hänga i denna!

det var alles för nu. c ya l8er

hur går det?

asså det går inget vidare när man ska plugga hemma..



stress?

VARNING för tråkig läsning, men måste bara skriva av mig.

DÅLIG dag. känner mig stressad för o få ihop allting. vi har grupparbeten nu, så åker jag iväg på torsdag till lördag, så då får jag inget gjort. så är det redovisning på onsdag. men det ska nog gå bra. sen ska vi få en hemtenta nästa fredag. o då åker jag iväg igen, denna gången en vecka. sen på måndagen (efter typ 10 dgr då) ska den va klar. men då har jag ju bara vart hemma helgen, o den helgen jobbar jag dessutom. men jag ska nog byta bort den. o pratade dessutom med lärarna idag, så dom lugna mig lite också ang hemtentan (som jag va väldigt orolig för). ååh, jag känner mig bara så stressad o orolig. det är ju säkert inga problem att få ihop allting, men jag stressar upp mig själv o drömmer mardrömmar. eller aa, mardrömmar vet jag inte. men drömde inatt att vi skulle ha redovisning, så blir man helt stressad o vaknar upp med den där panikkänslan.
oså känns det som man inte hinner med någonting alls förutom skola o jobb.
asså, inte för att jag är den mest upptagna i världen, men jag stressar psykiskt. jag kan koppla av oså, men stressar, tänker o oroar mig mycket. o nu när skolan är ny så vet man inte vad man ska vänta sig. jag tror aldrig jag haft en hemtenta? så då tänker jag ju det värsta... näh, nu får det vara nog med klagande. men det va skönt o prata av sig. o ni som läst hit får jag tacka för att ni lyssna ;)

niiiighttime



HAHAHA, bävern (eller vad det nu är) som ropar på Alan är sååå jädra underbar, men "niighttime, DAYTIME!" (O.44) är ju BÄST, hahaha!

ett litet tips bara

YUUUUGH!!! okej, ett tips från coachen bara: få inte herpes! jag jobbar med det nu (i skolan), o kollade på bilder på det o jag skulle ljuga om jag sa att det va det mysigaste jag sett! tänkte lägga in en bild, men det vore ju synd om någon satt och åt medans personen i fråga kollade min blogg. jag vet inte om jag någonsin vill äta mer efter att ha sett bilder på det.

åh, nu ringer det på hemtelefonen också, o då ser jag ju inte vem det är. orkar aldrig svara på hemtelefonen. men nu sluta det ringa =) tänk om alla problem kunde vara lösta sådär fort!

nu ska jag mysa vidare med mitt herpes-arbete! ciaaaaaaaaao

hemarbete/shopping

idag är jag "ledig", pluggar hemma. så jag sitter o kollar facebook, bloggar o ska bläddra igenom SOLO innan jag kickar igång skolarbetet. sen ska gabbsan ringa så kanske vi ska gå o träna dagen till ära! o det hade passar mig VÄLDIGT BRA. dels för att jag saknar gabbsan, sen för att jag gillar inte mina spår, i form av kilo, efter jul. en timma eller tre på gymmet hade ju inte skadat. idag är det måndag o då börjar mitt nya liv! ja, det bestämde jag nu. nu gör jag det.

ÅH! jag märker ju redan nu att jag kommer ju inte klara mina hemtentor (eller alla typer av hemarbete), för jag har inte pli på mig själv när jag sitter vid datorn. nu är jag inne på H&Ms hemsida o kikar, o jag har inte tid! eller råd!


den med lite smör på..

RSS 2.0