beach... 2012?

asså, jag är så himlans nöjd med mig själv. i måndags tränade jag yoga, i tisdags MRL och idag intog jag o Gabbsan gymmet vid 10-tiden o gick 55 min på cross(grejen.. trainern? vad heter det?). ME NÖJD!
så nu har jag moppat lite, ätit frulle så nu ska jag sätta igång med min hemtenta. sen kommer johanna <3 vi ska till henne o fixa mina naglar, sen till allum för fika, skvaller och shopping. som jag längtat!!

näää, nu ska jag in i demensens värld. måste lägga upp bild på mina naglar sen =) PUSS

allt för min syster



den här filmen kollade vi på igår, och GUD va bra och fin den var. inte ett öga var torrt! jag hade seriöst suttit o hulkat om det inte va så att vi satt fem stycken där. hade jag vart själv hade det vart kört. SE DEN. så sorglig och jättefin. va bra man har det egentligen!

tandläkaren

hejhejhallå.
har vart hos tankläkaren idag, inga roliga pengar! 477 kr gick det på o det svider i min studerarplånbok. då fick jag ändå 300 kr i rabatt för att jag va.. 22. (jag vet inte varför)
ANYWAY. det va så roligt. när jag ligger där i tandläkarstolen o tandläkaren har både den lilla spegeln och pet-grejen i munnen o kollar efter tandsten eller vad hon gör. rätt oskön sits. då börjar hon fråga mig vad jag gör på dagarna. haha, har jag ALDRIG vart med om.
- lugghar (pluggar).
- jaha, va kul. till vadå?
- uhehöheha (undersköterska)

and so on! nä, man kan nog inte förvänta sig o få till några superkonversationer som tandläkare.


garden collection

hejhejhej.
har fått hem min klänning från H&M! =)
.

gästbloggar

Robert Wells gästbloggar hos mig idag, haha!

ge mig!


give me shoes and give me bags how much you want






RSS 2.0