baby goodbye

har suttit hemma me tjejerna idag för imorn åker dom till turkiet. USCH! camilla, malin o erica ska vara där i TRE lååånga månader. så jag o jessica får hålla ställningarna på hemmaplan.
det va skoj att sitta o tjöta o skratta (som vanligt). längtar tillbaka till gotland då, där det va skratt o tjöt 24/4 ;)



jag o mina pärlor!

nu ska jag börja tänka på refrängen.
sov gott alles, puss&klaam.
//


gymma...

ikväll va jag o Gabbi på gymmet. vi va duktiga! trampa på den här crosstrainern (så tycker jag alla uttalar det, så då antar jag att den heter så?) o sen cykla vi lite me benen. o tjöta MASSA! :) beach 2010 here we come! ;)


jag o gabbi!

o så har jag finally städat färdigt (nästan), o när jag skulle flytta en burk i mitt rum låg den en död JÄTTEspindel där i! ååååh, jag vill mörda ihjäl dom allihopa! fick ringa pappa så han kom o slängde ut den. :)

nu ska jag kolla på sex and the city, sen soooova!

gonattis
//

äntligen LÖN!

idag fick jag finally min byxor från zara. köpte även två par byxor till där inne, dom har mycket fint :)
blev ett par skor, en blus, en mössa, en kjol o två toppar idag också.
så nu kan jag stilla shoppingsuget lite, får spara pengar om vi ska åka till turklandet o hälsa på flickorna nästa månad! jessica är så duktig o kollar flyg var o varannan minut, o jag.. bara flyter med. har ingen koll på nånting egentligen, men det brukar bli så bra, så! :)


en av topparna från idag.


o myssen. tog en bild innan där jag skela, därför jag skrattar på denna bilden :) ganska lättroad.

såå, o så har gabbi lurat iväg mig till gymmet sen. så cirkus 19.00 ska jag göra comeback på gymmet.. intressant!

c ya l8r.
//

nostalgi..

vilken lugn dag det vart idag! skulle städa förut, men det sluta med att jag satt o kollade på gamla kort o läste mina gamla dagböcker. o Jeheeeez va man har sett ut!!
nu är detta väldigt pinsamt att jag ens lägger in dom här bilderna, för det är såå dålig kvalle! men ni ser tanken iaf :)



jag o syrran :)



jag o moa när hon va typ.. två?



och o moa igen, man ser inte så tydligt men det som är vitt på huvudet är min hårfärg.. det va ingen dålig blondering jag låg inne med där.

o nu på kvällskvisten tog jag en powerwalk ända hem till victor i stenkullen (långt!) för att agera frissa åt honom. måste bara skriva ner ett givande samtal vi hade idag:
jag (om någonting) "det måste varit den 9e augusti detta hände"
victor "nej det kan inte stämma, det är ju den 9e idag?"
jag "hmm.. det är den 26e!"
haha! man kan ju inte hålla reda på allt ;)

imorn ska jag ringa Zara o se om dom fått in dom sablans byxorna! har stalkat dom i butiken hur länge som helst nu, så snart ger jag upp! fortsätt simma, fortsätt simma...

o me denna bilden vill jag säga grattis till camilla o simon!!

:D

över o hopp i säng.
//

Lugg?

jag funderar på o klippa lugg. o få tummen ur o göra det snart kanske? vara lite wild and crazy liksom..
hade tänkt o lägga in en bild på mig när jag va liten när mamma klippte min lugg. inte vackert!! hon måste satt en potta på huvudet o klippt runt den eller något. ingen vacker syn! lite som loyd i "dum dummare".


nicole scherzingers lugg är såå fin! den kan jag ta. jag kan gärna ta hela hennes hår om det skulle vara så, tack tack!






o här är lilla jaag, haha:

världens sämska kvalle, men ni ser ju luggen iaf, haha! tänk om jag dyker upp om en vecka. ;)
//

what a bad little girl I am

åt frukost i sängen idag o kollade på sex and the city. mysigt. men vad ska man göra när det är sånt här väder?

lyssna o njuuuuut av denna låten:

 

jag gillar nog rihannas version mest!

nu tänkte jag städa/ möblera om på mitt rum. måste ju få plats me mitt bord någonstans! det är la en bra dag o göra det på? :)

hörs sen puss o kram ses på stan
//

LÅÅÅNGT inlägg = bra kvällsläsning ;)

måste berätta om min resa mot det antika bordet. jag gick dit vid halv ett först, så va det en sån söt gubbe som visade mig in bakvägen typ så jag kunde kolla på bordet. o då sa jag att jag skulle stå där utanför klockan tre så jag fick det.
jag va där tjugo i tre, o då var det KÖ! herregud, har folk inget vettigare att göra? ;) iallafall, så stog det ett sällskap före mig i kön. två killar och en äldre man. då kommer tävlingsmänniskan fram i mig o jag blir så nervös.
iallafall, klockan slår tre och dörrarna öppnas o alla RUSAR in (haha). så sällskapet framför mig rusar också fram till bordet, så står den söta gubben bredvid o väntar på mig o säger till mig "skynda dig" så rycker jag upp mina pengar o han ba "SÅLT!" haha! dom killarna blev helt putta, började svära (bokstavligt talat). den ena frågade "va hände?" så svarade den andre "hon köpte bordet, fast jag kom FÖRST!"
duktigt va?

o min snälla syster hjälpte mig o köra hem det, tack :) hon fick komma direkt för jag skämdes, kände karlarnas onda blickar i nacken!

där fick ni en liten kvällsnovell så nu somnar ni gott :D

vart i stan idag o shoppat slash ätit buffé me johanna, jättemysigt!
fast det känns som kläderna hånar mig, för oftast brukar ju ens egna storlekar vara slut om det är utplockat. men idag fanns mina storlekar kvar på allt jag ville ha, o jag har inte råd! så det känns som kläderna hänger där o hånar mig.. fast jag kanske bara inbillar mig!


piffig!

gonattis!!
//

antikt

gick förbi Ria på min prommis förut, och spanade in ett bord som är så FINT! ett gammalt sminkbord typ. dom öppnar för försäljning klockan tre, och det står tydligen massa och köar där redan vid halv tre! så jag ska duscha och göra iordning mig nu sen ska jag dit o KRIGA! ;)



inte heeelt olikt detta.. fint va? :)
//


gomorra i ottan

gomorron gomorron!!
 


ser ut o vara sköööönt väder så jag tror jag ska plugga i hörlurarna i öronen (vart annars?) och gå en morgonpromenad! låter inte helt fel! det va längesen jag tog en promenad såhäär tidigt. för jag ska in till stan med Johanna sen men hon slutar kl fyra så jag kan ta det luuugnt nu!



det va allt jag hade att bjuda på!
//

fyra nyanser av brunt.

såå, nu har jag färgat håret! kom på den briljanta idén att lägga huvudet i badkaret så det blir som hos en riktig frissa. fast när jag hade sköljt håret orkade jag inte ens lyfta huvudet för det va så tungt, så jag fick ligga på ett konstigt akrobatiskt vis och vrida på kranen. tur jag har sånna stora hallux valgus att det gick utan problem! ;)

före:


under tiden..(intressant):


o thadaaa! (see så nöjd jag är!)



lite skillnad iaf!
that's it!
//

skooooor

kom hem för en stund sen från stan me victor. skoj! först satt vi på donken för o catchup (ketchup) i typ två timmar. mycket att gå igenom. sen gick vi i stan en stund. han tyckte, som han själv uttryckte det, att han hade gjort en "heroisk" insats idag som gått med i alla affärerna.. karlar!

men det blev dessa skorna idag iaf!
+ ett par leggins från monki. vill ha lön NU!
köpte en hårfärg också föresten som jag ska slänga i sen. lite mörkare, håret är bra solblekt nu.


jag tycker dessa skorna är fräcka..

är det bara jag? till en blommig klänning... såg en tjej som hade så HIMLA fräcka boots idag, fast det va ingen snörning. får helt enkelt ragga, ragga, ragga!


eftersom jag ÄLSKAR o lägga upp filmklipp (alltid kul med sånt man kan) så måste ni se det här!


HAHA deras skratt är ju så underbart!!

såå, ha det bra så länge! :)
//

shoppingsugen!

Filmen hette inte alls Jonny eller James, den hette "The Bourne Identity ". haha. men den handlade om en som hette Jason, så helt fel var jag ju inte... ;) jättebra!

är väldigt shoppingsugen nu eftersom det kommit in massa höstkläder och skor i butikerna. skorna till vänster är jag så betuttad i! o tummen upp för det här med snörning, som stövlarna till höger. LOVE IT!

 

funderar på att lämna tillbaka en jacka imorn o istället satsa på vänster-skorna! inte så tät innan lönen nu. eller som en tjej hade sagt till en kompis kompis i stockholm "jag fattar inte det här med att folk säger att dom inte har några pengar. det är ju bara att gå till en bankomat!" daah, är det såå enkelt? :)

nu ska jag värma lite thaimat som står i kylen, yum!
//

Look what I can do with my feet

Tog mig en powerwalk upp till syrran förut med ett extra kilo på varje ben. jätteroligt, det kändes som benen bara flög fram för att det va så tungt, gick knappt att få stopp på dom!
med lite chris brown i öronen är det så GOTT att gå ut o röra på fläsket. denna låten älskar jag att lyssna på när man är ute och går.



ibland koncentrerar man sig lite väl mycket på låten och går och vickar lite på rumpan när han sjunger vissa saker. tills man inser att man inte har varken klackarna eller partydressen på sig, bara joggingskor och mysbyxorna.

nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag till John o Gabbi o kolla på film. dom tyckte jag hade lite dåliga filmkunskaper så vi ska kolla på en film idag som hette.. någonting. typ Jonny eller James eller något.

o måste berätta en sak vi pratade om igår efter att ha kommit in på ämnet "stekare". john berättade att han hade vart ute med sitt jobb så hade en kille raggat på hans arbetskamrat (tjej) som hade pojkvän. hon va då verkligen inte intresserad. först säger han som raggar utan att hon frågat att "jag är arkitet". ok? frågade inte. o så säger han, utan att hon frågar någonting: "asså, jag trivs så jäävla bra på mitt jobb. och jag tjänar så jävla bra" HAHA. finns det något mer avtändande? nej!

hej svejs!
//


Get low!

jahaaaa..... det är så svårt när man startar inlägget! får nog börja med "hej hej hallå dagboken" som bert! men anywaaay! blev inte så mycket sex and the city igår eftersom john blund va framme redan under introt. blir lite syrak på john ibland!

eftersom det börja regna igår fick jag sjurre hem, så min cykel står kvar hos syrran. fick låna sånna där tyngder till benen av henne igår så jag ska gå upp till henne strax o hämta den. iinte riktigt lika hurtig som jessica kanske som sprang midnattsloppet igår (hurtbulle). men tanken är ju god ;)

o på tal om hurtbullen, så är hon även min personliga tränare när det gäller min blogg. så hon hjälpte mig att få ordning på det här med filmklippen, så thaadaaa! här kommer ett litet filmklipp. Se o njuuuut, för det är så häftigt!



eller hur?

ha en treeevlig dag, jag lär ju uppdatera några gånger innan dagen är slut!
//


Muffin

hej alla mina (en) läsare! ;)
eftersom jag inte är så bekväm med detta än så känns det lite tossigt när man börjar skriva. vad är intressant och vad ger folk blanka faaasen i liksom? men anywaaaay! ikväll har jag vart hos min syster och ätit tacos och suttit o tjötat, JÄTTEMYSIGT!

Fick ett hett tips av Gabbi om en sida med HUUR mycket söta smycken som helst!
vad sägs om detta halsbandet? så jädra sött!



kärlek vid första ögonkastet, Mi Lajki! aldrig fel o ha en bakelse nära hjärtat. 588 pengar går det på.. får skrivas in på önskelistan!

nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på sex and the city. blev lite sugen på det efter att vi pratade om det förut.
jag vet inte hur man lägger in länkar så det bara är o spela (tyckte det flöt på så bra när jag fick in min halsband-bild..)
men här är ett litet smakprov iallafall som väcker sex and the city-smaklökarna for sure!
http://www.youtube.com/watch?v=SsYH7vnjbcg&feature=related

sov gott!
//


tummen ur.

jahaaaa, finally! nu va jag en av dom :) nu ska jag försöka göra min sida lite rosa, lite cool sådär. sen ska jag börja blogga vaaaarje dag! jag fick iallafall upp en bild efter många om och men. inte illa pinkat!
nu ska jag gå och göra något roligt så jag kan skriva om det sen! ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0